Ahir va tenir lloc el 2n Tast Gastronòmic

 | 23/02/2013 | Seccions: Al Dia
Organitzat per l’OCB de Marratxí i anardetapes.cat
Foto cortesia de l'OC de Marratxí

Foto cortesia de l’OCB de Marratxí

Ahir vespre, al local de l’A.V. de Pòrtol, La Pua, va tenir lloc el Tast Gastronòmic d’aquest mes de febrer, dins el cicle que organitzen la delegació de Marratxí de l’Obra Cultural Balear i el col·lectiu anardetapes.cat, amb la participació de més de 25 assistents que prèviament s’hi havien inscrit.

L’apicultor de Campos Gori Lladó,  va presentar el seu producte, la mel crua de Son Gravot.

Va començar amb una introducció sobre la fisiologia de les abelles i del seu procés de producció de la mel i de les qualitats nutritives que pot tenir si està recollida i tractada d’una manera natural i acurada, per continuar explicant el procés de treball amb la mel, tal com el duen a terme ell i la seva dona a la finca de Son Gravot. Sense oblidar de comentar les propietats organolèptiques de la mel: textures, colors, índex d’humitat i sabors, en funció de la seva procedència i del procés d’elaboració.

Els assistents varen poder tastar sis diferents tipus de mels, tres de Son Gravot i altres tres de producció forana. Per acabar la vetllada tots els participants varen fer un sopar de formatge, brossat i fruits secs, acompanyats, com no podia ser d’altra manera de mel de Son Gravot, mentre les diferents tertúlies animaven i escalfaven l’ambient.

Recordau que el proper Tast tendrà com a productes convidats les galetes Gori de Muro i els formatges Burguera. Serà el dia 22 de març a les 20 h a la Botiga de la Cooperativa Coanegra d’Es Figueral.

Presentació de Fotos per cortesia de l’OCB de Marratxí

Print Friendly

Cookies

Aquest lloc web utilitza galetes amb l'objecte de millorar la vostra experiència de navegació per tots els continguts de Viu Marratxí. Si seguiu navegant per dins d'aquest web s'entendrà que estau donant el vostre consentiment per a la acceptació de les esmentades cookies i de la nostra política de cookies. Feis clic a l'enllaç per a més informació.