Tast de qualitat al nostre poble

Crònica de l’Associació de Veïns “Xaloc” d’es Pla de na Tesa

El divendres horabaixa passat va tenir lloc el darrer Tast del cicle “Tasts gastronòmics a Marratxí“, que han organitzat la guia gastronòmica anardetapes.cat, juntament amb la delegació a Marratxí de l’Obra Cultural Balear i que va comptar, en aquesta darrera trobada, amb la col·laboració de la nostra associació de veïns. Va ser al pati de l’edifici de Ca Ses Monges, on tinguérem l’oportunitat de tastar dos productes elaborats a la nostra illa.

En primer lloc es presentà el licor de camamilla  SERMITA de Sencelles tot explicant les condicions i passos per a la seva elaboració. També es donà una recepta d’un combinat en el qual uns dels elements és l’esmentat licor.

En un tassó introduir:

  • 2 fulles d’herba sana
  • 1/2 tònica
  • 1/2 licor de camamilla
  • Un troç de pell de llimona recent collida (només la part groga)
  • Glaçons

A continuació es va fer la presentació dels formatges fets a la finca Son Jover dels voltants del puig de Santa Magdalena d’Inca, elaborats a partir de la llet d’ovella roja mallorquina. Es va fer el tast de tres tipus de formatges; un de curat, un de semi i un altre Brie. Els tres molt bons.

Els dos productes presentats demostren la qualitat dels productes de la nostra terra.

 

Print Friendly
Etiquetes: , , ,

Cookies

Aquest lloc web utilitza galetes amb l'objecte de millorar la vostra experiència de navegació per tots els continguts de Viu Marratxí. Si seguiu navegant per dins d'aquest web s'entendrà que estau donant el vostre consentiment per a la acceptació de les esmentades cookies i de la nostra política de cookies. Feis clic a l'enllaç per a més informació.